Friday, February 14, 2014

Nici nu știi cum să-l privești acum pe Crin Antonescu. Cu compasiune, milă sau cu bucurie, rânjindu-

Lucian Torj, eliberat din arest | deBanat.ro movietools - spune realitatea!
Prima pagină Ultima ora Administratie Primăria Timişoara Consiliul Judeţean Timiş Prefectura Timiş Politica Alegeri Partide Politicieni Sport Poli Timisoara Fotbal Judetean Alte sporturi movietools Opinii Zâmbete amare Ţara lui Băse Ziaristu’ de terasă CU OIŞTEA-N kierkegaard Finanţări de la A la Z Timp liber Party, film Teatru, spectacole Operă, concerte Expoziții, târguri Seminarii, ateliere Vernisaje, expoziții, lansări de carte Sport Pe surse Afaceri Decidenţi Economic Info si Utile Mai multe Cultura Sfatul medicului Sfaturi juridice Invatamant movietools Justitie Filme documentare Fata deBanat.ro Clipuri video Jocuri online Diverse
Măsura vine după ce Curtea de Apel Timişoara a judecat, joi, recursul făcut de DIICOT împotriva deciziei Tribunalului Timiş de schimbare a măsurii arestului preventiv în ceea ce-i priveşte pe interlopi, cu interdicţia de a părăsi ţara. Judecarea cazului este suspendată de nouă luni, după ce unul dintre inculpaţi a invocat o excepţie de neconstituţionalitate, iar judecătorul a considerat că a fost depăşit termenul rezonabil de arestare. Cei 11 membri ai grupării organizate şi conduse de Lucian Torj, fost consilier PSD în comuna timişeană Biled, împreună cu acesta, au fost acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, şantaj şi proxenetism şi au fost arestaţi de aproape doi ani. Joi, judecătorii au respins recursul DIICOT. Completul de judecată de la Curtea de Apel Timişoara a fost de acord cu concluziile Tribunalului Timiş legate de durata excesivă a perioadei movietools de arest preventiv, astfel că joi, în jurul orei 20, interlopii au primit liber.
0   0
De Ziua Indragostitilor, Simonis a incurcat florile pentru Grapini
Imediat după semnarea protocolului movietools USD de la Timişoara, Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş, i-a oferit partenerului de alianţă, Maria Grapini un buchet de trandafiri roşii. N-a ieșit însă așa cum și-ar fi dorit pentru că, din sală, cineva a încurcat borcanele.
Uniunea Social-Democrată (USD) a fost constituită oficial vineri în Timiş. Liderii judeţeni ai PSD (Titu Bojin), UNPR (Ion Răducanu) şi PC (Maria Grapini) au semnat protocolul noii alianţe electorale, la sediul PSD de pe splaiul movietools Tudor Vladimirescu.
Preşedintele PP-DD Timiș, Adrian Diaconu, susţine că din grupul din Camera Deputaţilor nu va dezerta niciun membru, aşa cum s-a întâmplat în cazul senatorilor. Diaconu nu are de gând să plece, deocamdată, din partidul domnului Dan , chiar dacă a primit invitaţii.
Campusul Oituz, întins pe o suprafață de 4.000 de metri pătrați, va scoate de la bugetul local nu mai puțin de opt milioane. Suma nu e prevăzută în buget, urmează să fie alocată printr-o rectificare, iar lucrările de construcție vor începe teoretic în acest an. Primarul Nicolae Robu a primit printr-un SMS vestea că proiectul tehnic movietools a fost finalizat.
Liderul PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, şi-a depus dosarul pentru alegerile europarlamentare. Biroul Permanent şi Colegiul Director al PDL vor decide la sfârşitul lui februarie ordinea candidaţilor pe listele movietools democrat-liberalilor. Bursa zvonurilor îl dă pe Ostaficiuc pe poziţia a cincea.
Fostul ministru al Justiţiei, europarlamentarul PDL Monica Macovei, a desfiinţat-o la Timişoara pe Maria Grapini, unul dintre candidaţii eligibili ai USL pe lista pentru europarlamentare. Totul, din cauza deja celebrelor mesaje de pe Facebook, scrise într-o limbă română aproximativă. Replica încă ministrului Turismului nu s-a lăsat așteptată.
O profesoară de religie de la Școala Generală 19 este acuzată de părinții unor elevi de clasa a patra că îi sperie cu poveștile despre pedepsele divine. Deși au sesizat Inspectoratul Școlar Timiș, oamenilor li s-a spus că reclamația lor nu se confirmă. Asta, deși mai mulți dintre ei au aflat de la copiii lor, care au 9-10 ani, că femeile care fac întreruperi de sarcină vor fi bânuite de sufletele celor nenăscuți!
Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, crede că USD este o structură apărută dintr-o totală lipsă de fair-play din partea unui partid care vrea să pună semnul egalității între PNL, PC și UNPR. Dacă ar fi după el, Robu ar interzice alianțele preelectorale și nu înțelege de ce partide care nu adună mai mult de 2% din voturi insistă să existe pe scena politică.
Nici nu știi cum să-l privești acum pe Crin Antonescu. Cu compasiune, milă sau cu bucurie, rânjindu-i în față: Așa-ți trebuie! . Omul a ajuns la probabil cea mai mare cumpănă a carierei sale politice. Dacă acum un an, Antonescu era sigur viitorul președinte al României, de acum înainte visul său este tot mai îndepărtat. Foarte movietools multele volute făcute până acum l-au adus într-o poziție deloc de invidiat, cu spatele la zid.
N-o să dezvălui un mare secret dacă spun că a noastră clasă politică e neîncăpătoare pentru tot felul de indivizi fără scrupule, oportuniști, trădători, tupeiști, ipocriți, nesimțiți, bădărani, prostănaci, maneliști, cocalari e

No comments:

Post a Comment