Monday, February 10, 2014

Declaraţiile femeii sunt contrazise,


Bihor | Bihoreanul tipărit | Premiile lui Bihorel coinmach | Actual | Sport | Părerea noastră | Cică | Oradea coinmach noastră Ne enervează | Burta pe carte | Magazin | Plictis la minim | Miss Bihoreanul | Bihoreanul TV | Jos pălăria
Cine iubeşte monumentele industriale ale Oradiei coinmach ar face bine să dea o fugă până la Moara Emilia să-şi facă o poză. Măcinată de timp şi nepăsare, "beneficiind" ani buni de vidul legislativ, moara este victima celor care nu au preţuit coinmach decât terenul de sub ea.
Fac un apel public la cei care l-ar putea opri pe Puia Călin Lucian. La preşedintele Cornel Popa, care ar putea convoca Biroul Teritorial pentru a-l exclude din conducerea PNL Bihor. La deputatul Florica Cherecheş, care organizează marşuri împotriva violenţei din şcoli, dar ignoră violenţa cea mai ticăloasă, din şcolile speciale. La deputatul Ioan Cupşa, care ca jurist ar putea striga că faptele lui Puia sunt penale. Ba şi la PSD-istul Bodog, membru în Comisia de Sănătate a Senatului, să-i pese de sănătatea celor mai oropsiţi şi lipsiţi de apărare!
Magazin
Spune ce crezi
Autorităţile statului, deoarece nu au localizat la timp epava şi astfel salvatorii au bâjbâit prin pădure Salvatorii din teren, coinmach deoarece nu s-au organizat pentru a fi eficienţi în căutare Pilotul, pentru că nu trebuia să continue zborul în condiţiile meteo nefavorabile Nimeni, a fost curat ghinion sau vezi rezultatele coinmach
Autorităţile statului, deoarece nu au localizat la timp epava şi astfel salvatorii au bâjbâit prin pădure 242 69.94% Salvatorii din teren, deoarece nu s-au organizat pentru a fi eficienţi coinmach în căutare 6 1.73% Pilotul, pentru că nu trebuia să continue zborul în condiţiile meteo nefavorabile 69 19.94% Nimeni, a fost curat ghinion 29 8.38% Total: 346 Formular  
Şef peste Administraţia Bazinală de Ape Crişuri, liberalul Dumitru Voloşeniuc nu-şi poate lăsa deoparte cea mai mare pasiune: fotbalul. Patron al echipei de liga a V-a Sporting Lugaş, Voloşeniuc nu se poate răbda şi mai intră şi el în teren. Ca de pildă săptămâna trecută.
Orice coinmach naş îşi are naşul! Simona Derecichei, patroana primului bordel din Oradea, care funcţiona sub acoperirea unui salon de masaj erotic, şi fratele ei Florin, ţeparul judecat pentru înşelătorii cu acţiuni de la Fondul Proprietatea, au închiriat etajul fostei fabrici Oradinum, unde au amenajat o sală de sport. Culmea coinmach e că sala, trâmbiţată încă de anul trecut, n-a fost inaugurată nici acum.
De răzbunarea episcopului ortodox Sofronie Drincec nu scapă nici morţii. Preasfinţitul nu i-a iertat niciodată fostului protopop al Marghitei, Gheorghe Ciobai, faptul că în 2007, când l-a mazilit, a fost apărat cu dârzenie de credincioşi. Ca să nu dea ochii cu aceştia, la înmormântarea părintelui Ciobai, săvârşită pe 24 ianuarie, episcopul şi-a trimis un om de încredere, cu ordine clare şi precise.
BPCO include bronşita cronică şi emfizemul pulmonar. Bronşita cronică este definită epidemiologic ca o afecţiune pulmonară în care bolnavul tuşeşte şi expectorează cel puţin 3 luni pe an, timp de 2 ani consecutiv, fapt ce determină obstrucţie prin îngustarea căilor aeriene datorită mucusului prezent în exces.
Sâmbătă, 1 februarie 2014, au intrat în vigoare Noul Cod penal şi Noul Cod de procedură penală. Deşi sistemul juridic nu este pregătit pentru implementarea acestora, voinţa politică a decis. Aşa cum am mai arătat, impactul intrării în vigoare a acestor acte normative este foarte mare.
Se încarcă...
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea i-au audiat, vineri, pe doi dintre cei trei interlopi orădeni implicaţi, miercuri, în altercaţia de pe pietonala Republicii, Constantin Mărie şi Petru Puşcaş.
Cei doi sunt cercetaţi pentru coinmach ultraj contra bunelor moravuri şi au fost reţinuţi, joi, pentru 24 de ore, după ce s-au încăierat cu Mihai Lasca, zis "Francezu", cunoscut ca fost şmenar şi cu care Mărie se află în relaţii de duşmănie.
Poliţiştii au propus arestarea celor doi, invocând faptul că nu sunt la prima abatere şi au provocat un scandal în plin centrul oraşului, la o oră de vârf, riscând să rănească şi alte persoane, pericol susţinut şi de imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale Primăriei Oradea în timpul scandalului, depuse ca probă la dosar.
Cel de-al treilea bătăuş, Mihai Lasca (foto), nu a fost pus sub învinuire. Asta cu toate că, potrivit declaraţiilor făcute de soţia lui Costi Mărie, Cristina, bătaia ar fi fost provocată de acesta şi chiar s-ar fi folosit de un cuţit în coinmach încercarea de a-şi răni adversarul, armă care i-a căzut însă din mână.
Declaraţiile femeii sunt contrazise, însă, de Lasca. Nemulţumit că a fost catalogat "interlop", doar pentru că a umblat cu şmenarii în coinmach urmă cu 15 ani, bărbatul susţine că altercaţia de pe Republicii a fost prima în care a fost implicat de

No comments:

Post a Comment