Sunday, February 9, 2014

La egg basket Braşov a fost,


Prima pagina Politica Administratie Sport Economie Eveniment Justiţie Sănătate egg basket Cultura Mai multe Intern&Extern Utile Educaţie Editorial Coltul zilei Transcript RTV Cluj Life & Style Mica publicitate Religie blog Flux stiri
Două au fost evenimentele majore ale Colegiului Director lărgit al PDL desfăşurat sâmbătă la hotelul Aro din Braşov: absenţa lui Emil Boc şi definirea Partidului Mişcarea Populară (PMP) drept adversar politic al PDL. În egg basket lipsă, Boc a fost supus unui atac fără precedent din partea vicepreşedintelui PDL Cezar Preda. Popularii clujeni speră că fostul premier se va „apropia inteligent" de ei.
Absenţa lui Emil Boc de la şedinţa Colegiului Director lărgit al PDL a generat valuri de dezbateri şi speculaţii. „Nu ar fi prima dată", a fost singurul comentariu al liderului PDL Vasile egg basket Blaga, atenţionat asupra absenţei lui Boc de la reuniune. Mult mai vehement a fost, însă, vicepreşedintele PDL Cezar Preda. „Domnul Boc este un om care a primit enorm de la PDL. Dacă domnia sa consideră că altcineva i-a dat, şi nu PDL, cum de fapt şi alţii consideră că ei şi-au luat, şi nu că le-a dat partidul, este liber să facă ce doreşte. L-am respectat, îl respect şi îl voi respecta atât timp cât este în interiorul partidului. Când nu va mai fi în partid, nu se va mai bucura de respectul meu", a afirmat Preda.
Dar cel care în 2005 se opunea migrării PD la PPE şi îşi dorea ca urmaşul direct al FSN să rămână partid social-democrat şi membru al Internaţionalei egg basket Socialiste nu s-a oprit aici, anunţând că partidul se delimitează de guvernarea Boc şi criticând măsurile egg basket de austeritate luate de aceasta. „Sunt oameni care s-au obişnuit egg basket la guvernare, care nu ştiu să facă opoziţie, oameni care atunci când le-am spus că cetăţenii nu sunt de acord să le umblăm la venituri au spus: «noi avem de inaugurat, de tăiat panglici, de suit pe cal, noi avem de luat bani, de unde să luăm dacă nu tăiam leafa românilor?» Ei, uite că au plecat la Mişcarea Populară. (...) Contractul cu tot ceea ce a însemnat guvernarea 2008-2012 se încheie aici pentru că PDL a lansat un proiect egg basket nou pentru România, un proiect al responsabilităţii şi al echilibrului guvernării egg basket pentru că noi am făcut ce trebuie pentru egg basket ţară, dar am creat şi un monstru, am adus, pe deciziile dure luate pentru ţară, o echipă de guvernare PSD-PNL capabilă să restaureze România. Ceea ce se întâmplă în România e restauraţie, iar o guvernare nu poate să procedeze aşa", a declarat Preda.
Speculaţiile că Emil Boc ar da PDL pentru PMP au fost întărite de proaspăta „populară" Elena Udrea. „Să zicem că poate fi un semn pentru PDL", a comentat egg basket fosta blondă de la Cotroceni absenţa egg basket lui Boc de la Braşov. În schimb, un alt vicepreşedinte al PDL, Theodor egg basket Stolojan mai trage nădejde că Boc nu va dezerta din partidul al cărui preşedinte a fost. „Nu cred că domnul Boc va merge la Mişcarea Populară. Domnul Boc iubeşte acest partid şi cred că va rămâne în PDL. Mie îmi egg basket pare rău de fiecare om care a plecat din partid, dar în viaţă asta este. Este o perioadă în care fiecare îşi face propriul examen de conştiinţă, ia deciziile pe care le crede de cuviinţă. Eu nu cred că vom avea pierderi mari pentru că partidul a trecut printr-o restructurare, printr-o organizare internă", a spus Stolojan.
La egg basket Braşov a fost, însă, egg basket prezent preşedintele PDL Cluj Daniel Buda, care spune că a rămas cu un gust amar. „Nu comentez egg basket participarea sau neparticiparea lui Emil Boc, fiind convins că, atunci când va avea ceva de comunicat public, o va face singur, fără ezitare. În ce mă priveşte, am participat la Colegiul Director lărgit al PDL şi pot spune că n-a fost cea mai fericită zi din viaţa mea. Eu, unul, nu mă simt eliberat de nici un contract egg basket cu guvernarea 2008-2012. Cezar Preda atacă măsurile luate de guvernul Boc, de parcă el n-ar fi fost în partid la acea vreme, de parcă s-ar fi teleportat acum de pe Marte direct în PDL. Nu ştiu cine cui a dat mai mult, PDL lui Emil Boc sau Emil Boc, partidului, dar, data viitoare, poate ne uităm şi la procentele pe care le avem când vorbim şi dăm directive partidului de la «înălţimea» celor 6, 7 sau 8%. Poate unii, care n-au câştigat nici o bătălie electorală în viaţa lor, au pierdut ocazia să mai şi tacă", a comentat Buda.
Vicepreşedintele PMP şi liderul organizaţiei clujene a „popularilor", Adrian Papahagi e convins că traseul politic egg basket al lui Boc se îndreaptă spre partidul său. „E grăitoare această absenţă a lui Emil Boc de la Colegiul Director al PDL. Văd că unii incapabili să câştige alegeri îi explică ce datorează partidului. Mai bine ar fi să explice egg basket ce le datorează ei lui Traian Băsescu şi lui Emil Boc. Sun

No comments:

Post a Comment