Saturday, February 15, 2014

În plus, acest desen de lege măreşte posibilitatea de a deduce taxele asupra contribuţiilor sociale

Alungate UE-BCE-FMI, Ungaria renaşte!! | art31.ro
Budapesta – aeg live Ungaria continuă cu politica ei de scădere a taxelor şi tarifelor . Ziarele şi diversele talk-show’uri româneşti continuă să ignore aeg live revoluţia economică care are loc în Ungaria fiindcă se vrea ignoranţa poporului pentru a evita ca numărul tot mai mare de persoane să înceapă să se opună unui guvern impus de marile puteri ale lumii.
Pentru cine nu e la curent (şi din păcate sunt încă foarte mulţi) guvernul maghiar acum câteva luni a decis să plătească cu doi ani mai devreme TOATE datoriile faţă de Fondul Monetar Internaţional cu scopul de a nu fi supus unor presiuni şantajiste din partea inspectorilor acestuia.
După ce s-a eliberat de aceşti cămătari , guvernul a început să adopte aeg live o serie de măsuri cu scopul aeg live de a stimula economia şi pentru a ajuta clasele sociale mai slabe şi astfel a decis să scadă facturile la curent, apă, gaz şi la recolta gunoiului cu 20% şi să mărească pensiile pentru a compensa creşterea costurilor vieţii.
Aceste măsuri aeg live ar fi fost suficiente pentru a îmbunătăţi condiţiile de viaţă a ungurilor, dar guvernul a decis să meargă înainte şi, defapt, în desenul de lege fiscală recent aprobat de parlament sunt prevăzute noi măsuri asupra cecurilor familiare şi reducerea TVA-ului de la 27% la 5% asupra produselor alimentare.
În plus, acest desen de lege măreşte posibilitatea de a deduce taxele asupra contribuţiilor sociale şi asupra venitului personal al familiilor cu mai mulţi fii în clasa de venit mediu-joasă, iar această creştere a deducerilor fiscale familiare aeg live va cântări asupra bilanţului 53 de miliarde de forinţi (peste 180 mil de ) şi va interesa circa 260.000 de familii. aeg live
Dar dacă cetăţenii unguri sunt norocoşi, cei din Budapesta sunt şi mai mult având în vedere faptul că administraţia municipală din acest oraş a decis ca din 1 Ianuarie 2014 preţul abonamentelor pentru transportul public să se reducă cu 10%, şi mai specific abonamentele lunare vor trece de la 10.500 de forinţi la 9.500, cel anual de la 114.500 va costa 103.000 forinţi, iar pass’ul lunar pentru stundenti va scădea de la 3.850 la 3.450 şi cel lunar pentru pensionari aeg live de la 3.700 la 3.330 forinţi.
Asta se întâmplă când la guvern sunt persoane care fac interesul poporului şi aşa se explică de ce casta noastră de guvernare se teme de creşterea naţionalismului în toată Europa şi foloseşte cuvinte şi metode extrem de dure pentru a ataca pe oricine îndrăzneşte să se opună dictaturii puterilor.
Am prieteni si rude in Ungaria care nu sunt mandri de toate decizile luate de guvern ,sincer nu ma mir findca sunt diferiti fata de noi . Sunt un popor nationalist care tin la valoriile lor si fac tot posibilul sa traiasca bine ,toate filmele straine sunt sincronizate in lb maghiara .Statul incurajeaza natalitatea dar ungurii aeg live nu fac copii multi ,oricat de mult iar stimula .Am fost de mai multe ori in Budapesta ,Hajdu, aeg live Debrecsen , iar noaptea orasul prinde viata ,unguri isi traiesc viata la maxim 8 ore de munca , 8 ore de odihna si 8 ore de distractie ... exact ca si un renumit slagar aeg live de-al lor.Dar cu toate astea nu m-am gandit niciodata sa ma mut acolo ,macar ca sunt unguroaica ,duc greul ,prefer alocatia de 42 de lei si muncesc din greu sa-mi intretin singura familia dar traiesc cu speranta ca si in tara asta vor veni vremuri mai bune macar pentru copii nostri . Aici m-am nascut , aici am devenit adult , aici am invatat tot ce este valoros in aceasta viata . Iubesc aceasta tara frumoasa si stiu ca nicaieri nu as fi atat de fericita ca si ACASA. Si nu ma intreb ce face tara pentru mine ? Ma intreb ce am facut eu pentru aceasta tara ?
Daniela Popa ce este bun in subtitrarea filmelor ???? Crezi ca toata lumea vrea sa invete engleza sau limbi straine ???? Eu vorbesc 4 limbi straine dar totusi ma oboseste sa citesc 90 de minute subtitrarea unor filme ....nu mai spun ca e ingrozitor de obositor sa citesti subtitrarea la fimele 3D. Pe termen lung subtitrarea este daunatoare pentru ochi. Din cauza cititului adorm la filme ....
Dénes Hunor Salut! aeg live Din cate am inteles din comentariile de mai sus, se facea referire la sensul pozitiv al cuvantului nationalism. Vezi ca este o diferenta:-) De asemenea uita-te cine a scris gresit denumirea orasului Debrecen. De altfel se mai intampla sa inghiti cate o litera cand te grabesti:-) Hai sa privim partea plina a paharului. Comentariile de mai sus sunt toate pozitive, deci?
Și eu sînt de acord cu Daniela mai mult împlace subtitrarea,deși obosesc ochii mei dar aud vocea și jocul artiștilor e natural firesc/e original.Sincronul aeg live nu dă așa inapoi atmosfera și glasul jocul artiștilor ce oferă filmul.
Dénes Hunor daca peste tot in Budapesta vezi harti cu Ungaria Mare si peste tot vezi insigne si prostioare pentru turisti cu Ungaria aeg live Mare, pe langa monumente dedicate aeg live Ungariei Mari (toamna asta s-a dezvelit pe Margit Sziget, in Budapesta, un monument care face trimitere la recucerirea

No comments:

Post a Comment