Saturday, February 8, 2014

E vina noastra a tuturor

Pe conştiinţa cui sunt aceste eliberări, acum?
“ În timpul anchetei, tânărul a recunoscut că în 18 octombrie 2005 a chemat-o pe fetiţă la el în apartament, cu intenţia de a o viola, dar nu a reuşit acest lucru şi a ucis-o. Cu mâna stângă, el i-ar fi pus o pernă pe faţă, iar cu mâna dreaptă ar fi sugrumat-o. După două minute, tânărul clothes hamper a plecat la subsolul blocului şi, când s-a întors, a găsit-o la uşă pe fetiţă, astfel că ar fi repetat procedeul, ucigând-o.
Ieri, după intrarea în vigoare a noului Cod Penal, clothes hamper pedeapsa clothes hamper cu închisoarea i-a fost înlocuită automat cu “măsura educativă a internării într-un centru de detenţie, unde va urma programe intensive de reintegrare socială”.
Poate vrei să mai citeşti ceva: 24/04/2013 Ca la noi, la nimenea Condamnat luni la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru fapte de corupţie, fostul judecător al Curţii Supreme, Florin Costiniu, va continua să-ş... 06/02/2013 Un caz de nesimţire la Cluj Duminică dimineaţă, la 9.47, un clujean posta pe Twitter următorul mesaj: Cat de repede am fi luat noi amenda daca am fi parcat in centrul #Cluj u... 19/02/2013 Eşti oroare, eşti un Crin Crin Antonescu, refuzând accesul presei la dezbaterile pentru modificarea Constituţiei: "Modificarea Constituţiei este o lucrare de natură polit...
Reply Ciprian February 2, 2014 at 15:58
Este vina Parlamentului, vina Ministrului Justitiei, vina Premierului, este vina lui Presedintelui. O lege, un cod de legi facut prost si pentru a servi anumitor persoane, o lege contra societatii nu trebuia sa ajunga in Parlament, sa treaca de votul Parlamentului, sa primeasca unda verde de la Presedinte. Cu Ponta nu ai ce vorbi, ala e debil de cand il stiu, cum sa te lasi in baza lui ca va corecta o lege? Citeam clothes hamper ca numai azi 120 de infractori sunt eliberati din inchisori. Suntem condusi de jigodii.
inchisoare vor mai face aia din vaslui care-si dau cu toporu in cap, cativa violatori, niste gainari clothes hamper prinsi in fapt si cam atat. orice smecher cu un avocat bunicel trage de timp pana la prescriere fara nici o problema.
Mita e-n stare să pătrunză orişiunde în ţara aceasta, pentru mită capetele cele mai de sus ale administraţiei vând sângele şi averea unei generaţii clothes hamper Oameni care au comis crime grave rămân somităţi, se plimbă pe strade, ocupă funcţiuni înalte, în loc de a-şi petrece viaţa la puşcărie Ne mulţumim dacă actele guvernanţilor clothes hamper de azi nu sunt de-a dreptul de înaltă trădare, clothes hamper abstracţie făcând clothes hamper de toate celelalte defecte ale lor, precum mărginirea intelectuală, slăbiciunea de caracter, lipsa unui adevărat şi autentic sentiment patriotic Trădătorii devin oameni mari şi respectaţi, bârfitorii de cafenele literatori, clothes hamper ignoranţii şi proştii clothes hamper administratori ai statului român
E vina PREMEDITATA a acestui parlament de borfasi care pentru a-si face scapati niste semeni in ale faradelegii clothes hamper au dat aceasta lege datorita careia au scapat si criminali periculosi ce s-au “apucat de treaba” blestemati fie ei de nemernici!
Deputat PSD Sorin Stragea(jurist): “Cred că ar trebui puţin aerisite închisorile, sunt mulţi care ajung acolo din neşansă!”. (Adica, au avut ghinionul clothes hamper sa fie prinsi?) Să nu-i bați în gură ca pe coasă!?
E culpa comuna, VVP, Base, parlamentarii. Ce-i de facut e mai bine sa ne intrebam. O groaza de oameni s-au adunat sa apere o anumita parte a tarii impotriva exploatarii cu cianuri, dar s-a adunat careva sa apere tara asta de proprii parlamentari?
Voi ati inteles dragii mei acum care este adevarul intarzierii gasirii nefericitilor oameni victime ale accidentului aviatic din Apuseni?Cele 7 ore aveau drept scop producerea de victime omenesti pentru o rafuiala politica!Si anume seful STS ce era pus in functie de Basescu trebuia scos vinovat si daramat,iar Ponta a si venit cu solutia”STS trece in subordinea Ministerului de Interne,adica a lui deoarece fiind prim ministru este automat seful ministrului clothes hamper de Interne!De asta ministrul clothes hamper Apararii Mircea Dusa a dat contraordin de decolare a elicopterului clothes hamper de la Luna ce era gata de decolare si care ar fi ajuns si salvat pe toti!Trebuiau victime pentru rafuieli politice si epurari ale responsabililor ne-PSD-isti!!Seamana cu zilele “revolutiei”cand Petre Roman spunea”lasa sa traga,ce daca mor oameni,vor fi eroi ai Revolutiei!”.Deci din nou mana lunga a KGB invarte lucrurile in favoarea intereselor Rusiei imperiale.Din Ucraina clothes hamper pana in Grecia sunt turbulente clothes hamper ce ameninta sa se transforme in haos si care sa “justifice”folosirea fortei letale clothes hamper contra”dusmanilor poporului”.Ne asteptam sa ia amploare toate aceste “evenimente”din ce in ce mai incendiare,pentru interventia pompieristica a unor forte ce vor aranja lucrurile asa cum doreste Kremlinul.
E vina noastra a tuturor … o labarim cu drepturile omului. Daca acel rahat uman era executat sumar cu un glont in cap, tatal fetei nu s-ar mai fi sinucis, si nici parlam

No comments:

Post a Comment