Sunday, February 16, 2014

Cele mai recente stiri DETINUTUL INVENTATOR HC Vaslui, o nouã victorie portable washer and dryer cat

I-a tăiat gâtul cu coasa unui tânăr, iar judecătorii l-au lăsat liber | Vremea noua – portable washer and dryer Liderul presei vasluiene
Agresorul a fost reţinut de procurori, însă judecătorii au decis ieri să îl elibereze considerând că propunerea de arestare ar fi neîntemeiată . Asta cu toate că, timp de patru zile, suspectul a fugit de poliţie ascunzându-se pe câmp.
Caz incredibil în justiţia ieşeană acolo unde un bărbat care a fost la un pas să decapiteze un consătean cu coasa a fost lăsat liber de judecătorii Tribunalului Iaşi. Acuzat de tentativă la omor, ieşeanul Du mitru Craiu, de 35 de ani, din Drăguşeni, a fost reţinut luni noaptea de procurori şi dus ieri cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile la Tribunal. Spre după-amia ză, potrivit portable washer and dryer portalului instanţei, ju decătorii au respins propunerea de arestare lăsându-l pe Craiu în libertate.
Potrivit procurorilor portable washer and dryer Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, cei care instrumen portable washer and dryer tează dosarul împotriva lui Dumitru Craiu, acesta s-a întors în România pe 5 noiembrie, după ce a muncit o perioadă în Grecia. A doua zi, la orele prânzului, a intrat în conflict cu o vecină de a sa, al cărei fiu lucrase în străinătate cu Craiu. Ieşeanca i-ar fi reproşat bărbatului că i-a vândut copilul în Grecia. După ce s-au certat pentru câteva portable washer and dryer minute, cei doi au mers fiecare la casele lor. Anchetatorii au adăugat că, în jurul orei 18.00, Dumitru Craiu a mers în curtea vecinei ameninţând-o atât pe aceasta, cât şi pe familia ei că îi va tăia. Celălalt fiu al femeii, Petrişor A., de 25 de ani, s-a implicat portable washer and dryer în scandal, iar la un moment dat, potri vit procurorilor, agresorul a luat o coasă din curte şi l-a lovit cu putere în zona gâtului pe tânăr. Acesta a căzut ca secerat având o hemoragie foarte puternică. portable washer and dryer Un echipaj al Ambulanţei a ajuns în aproximativ cinci minute la faţa locului şi i-a acordat îngrijiri medicale victimei , a precizat Carmina Pascal, procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Victima a fost transportată la spital având jugulara şi muşchiul sternocleidomastoidian secţionate. A su pra vieţuit miraculos şi în prezent se află sub supravegherea medicilor.
După ce şi-a lovit vecinul cu coasa în gât, Dumitru Craiu a fugit de autorităţi stând pe câmpuri, au adăugat anchetatorii, până pe 11 noiembrie. A fost capturat în seara acelei zile de poliţiştii din comună şi reţinut mai apoi de procurori. Judecătorii care au respins arestarea preventivă au concluzionat că propunerea Parchetului a fost neîntemeiată .
Cele mai recente stiri DETINUTUL INVENTATOR HC Vaslui, o nouã victorie portable washer and dryer categoricã Galben-verzii si-au reluat antrenamentele Alex Buziuc, surpriza plãcutã a cantonamentului RADICAL GRUP: BRANDUL DE 1 MILION portable washer and dryer DE EURO! (facsimil)
Alte stiri din aceasta categorie Simona Halep a evoluat FABULOS şi a învins la Doha! Ea va urca încă un loc în ierarhia mondială! Fata căutată portable washer and dryer în toată ţara s-a aflat la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului din Dorna Arini Ponta se ALIAZĂ cu OMUL LUI FELIX împotriva lui Antonescu: Constantin a spus adevărul despre pactul de coabitare! MS: Medicii de familie si specialistii pot prescrie mai multe analize Un membru al unei reţele de falsificatori de carduri, prins la Galaţi O filmare de acum şase ani, cu o profesoară din Fălticeni batjocorită în timpul orelor de curs, agită spiritele pe internet Mesajul ELEVEI EMINENTE care a DISPĂRUT: Merg la mănăstire. Il iubesc pe Isus Hristos Vasilescu, BNR: Băncile portable washer and dryer ar trebui să-şi completeze echipele cu psihologi şi sociologi Taxa auto din 2012 este ilegală Escroaca care cerșește în numele unor sinistraţi din Paşcani. Prinsă chiar de mama sinistraţilor VIDEO Stiri similare None Found


No comments:

Post a Comment