Sunday, March 30, 2014

Sebastian Crăciun (Seby pentru prieteni) este un puști cu totul și cu totul special, care oferă cons


Albume de colectie Artisti pull out shelves folk Artisti romani Artisti straini Concursuri Lansari Multimedia Autografe Cantece in oglinda Clipul zilei Galerii foto Piese de ascultat pull out shelves Top 100 Folk video-reportaj Nu e folk, dar ne place Altele Literatura pull out shelves Muzica Teatru Proiecte Acoustic Bloggers Premiile ForeverFolk Stiri Concerte pull out shelves de suflet Festivaluri Noutati pull out shelves seri de folk
Sebastian Crăciun (Seby pentru prieteni) este un puști cu totul și cu totul special, care oferă constant celor din jur lecții de viață. pull out shelves El e clasa a IV-a, dar scrie poezii și proză încă din clasa I. Spre deosebire de alți copii de vârsta lui, Seby e ocupat cu tot felul de chestii enervante, pe care nu și le-a dorit niciodată, cum ar fi, momentan, o intervenție chirurgicală la o clinică din Chișinău. Iar pentru că asta costă bani, alături de Sorin Poclitaru și Asociația Fair-Play a pus la cale un nou proiect intitulat To be or not TOBY. Este povestea lui Toby, țestoasa lui Seby care, la un moment dat, ca orice țestoasă vitezistă, pull out shelves a plecat cu ceva treburi și nu s-a mai întors.
Fiind muncă în echipă, Sebi este autorul părții pull out shelves de proză, iar Sorin a celei în versuri a povestioarei noastre. Și pentru că unde sunt doi prieteni apare întotdeauna și al 3-lea, Oana Chilariu Moruz a contribuit cu ilustrațiile acestei cărți. Iar în cazul de față, vorbim de o conspirație amicală de masă, jurnalistul sucevean Cristi Tonolla fiind autorul prefaței pull out shelves cărții.
Evenimentul de lansare a cărții To be or not TOBY are loc duminică, 29 decembrie, pull out shelves ora 13:00, în Librăria Cărturești (incinta Iulius pull out shelves Mall Suceava). Și ar fi frumos din partea voastră să nu lipsiți. Nu de alta, dar e posibil să vă molipsiți de tot felul de chestii dăunătoare, cum ar fi bună dispoziție, prietenie, zâmbete cronice și alte cele.
1728 posts http://www.mariusmatache.ro @make2000
Articole similare Daniel Iancu lansează Hazz Folk Iulia Em – dublă lansare Alchimia pull out shelves toamnei – un altfel de spectacol Toamna la Voroneț Dublă lansare pull out shelves Ovidiu Mihăilescu Alchimia toamnei la Excelsior
Nicu Alifantis la Timișoara cu proiectul Mozaic
Katie Melua
posted 21 January 2013 / 1 Comment


No comments:

Post a Comment